fbpx

​Nieuwe ​methode tegen pijnklachten


Herken jij je in 1 of meerdere van de onderstaande pijnklachten:

 • ​Pijn in gewrichten of spieren?
 • ​Pijn tijdens of na het slapen
 • ​Pijn na zwangerschap?
 • ​Pijn tijdens het werken of zitten?
 • ​Pijn tijdens het aantrekken van je sokken?

​En krijg je het volgende te horen: Leer er maar mee leven?

En dat terwijl er een nieuwe methode bestaat om pijn te verlichten en zelfs in zijn geheel te laten verdwijnen. Deze methode heeft een succespercentage van 95% en werkt zelfs bij onverklaarbare en chronische pijn.


Deze methode gebruikt de effectiefste technieken van fysiotherapeuten, masseurs, pijnspecialisten en psychologen. 


Hierdoor bereik je op korte termijn resultaten. Denk aan het verbeteren van je doorbloeding en het versoepelen van je lijf. Waardoor je direct minder pijn ervaart. Daarnaast krijg je handvatten om ook in de toekomst pijnvrij te blijven.


Ik heb hiermee meer dan 100 mensen geholpen in de afgelopen 11 jaar. En dit met een succespercentage van 95%, wat betekent dat ik praktisch iedereen pijnvrij kan krijgen.

​​Een kleine impressie:

​Ik kon me niet voorstellen dat de pijn kon verdwijnen

​“na 19 jaar pijn in mijn arm kon ik me niet voorstellen dat door een paar keer ergens op te drukken de pijn kon verdwijnen !!!!”  

​Mirjam

​Lopersknie waarvoor geen oplossing was te vinden

​“Lopersknie waarvoor geen oplossing was te vinden in het reguliere medische circuit, na 7 weken loop ik weer 7 km hard zonder pijn. !!!!” 

​Ipie

​Ik sta 's morgen op zonder hoofdpijn

​“ Altijd die vervelende hoofdpijn welke ‘s morgensvroeg bij het opstaan al aanwezig was, hoera door het volgen van de Triggerpoint Reset Methode sta ik ‘s morgens op zonder hoofdpijn !!!!”

​Ria

Wil jij je pijn verlichten en zelfs geheel te laten verdwijnen? ​

​Zodat je soepel kan bewegen en je dagelijkse bezigheden pijnvrij kan uitvoeren? Plan dan een gratis adviesgesprek in door op de onderstaande button te klikken. Tijdens het gesprek het gesprek zal ik je vertellen hoe ook jij pijnvrij kan worden.

Reserveer snel je plekje. Ik kan maximaal 5 mensen per maand behandelen. Daardoor zit ik regelmatig vol en zijn adviesgesprekken en behandelingen niet mogelijk.


Het gesprek kan telefonisch of bij mij op de praktijk in Elburg (tussen Harderwijk en Zwolle)

De Triggerpoint Reset methode

De Triggerpoint Reset methode is een bewezen pijn verlichtende techniek die jouw huisarts en fysiotherapeut niet kent.

Door gebruik te maken van effectiefste technieken van fysiotherapeuten, masseurs, pijnspecialisten en psychologen heb ik honderden mensen met de volgende ongemakken kunnen helpen dingen geholpen:

 • Herstellen na een ongeluk
 • Revalideren van een sportblessure
 • Verlichten van “ouderdom” pijn
 • Verdwijnen van onverklaarbare en chronische klachten

​Ik ben ondertussen meerdere jaren gecertificeerd door Tim Orsouw Triggerpoint reset behandelaar:

​V​eiliger dan reguliere methodes

De Triggerpoint reset methode is ook een stuk veiliger dan de reguliere methodes. We werken niet met dry needling en kraken. Dit geeft misschien tijdelijk verlichting, maar de verlichting daardoor is vaak  van korte duur. 


Twijfel je nog of de Triggerpoint-reset methode jou kan helpen? Plan dan een gesprek in, dan kijk ik samen met jou naar je persoonlijke situatie. Verder ontdek je de volgende dingen:

 • ​Een pijn verlichtende techniek die direct werkt
 • ​Wat Triggerpoints en langdurige pijnklachten met je lijf doen (dit is niet prettig)
 • ​De reden waarom dokters en fysiotherapeuten hier nog niet van hebben gehoord
 • ​De onderliggende reden van al je pijnklachten (dit helpt met oplossen van je huidige pijn en het voorkomen van pijn in de toekomst)

Nu is de volgende stap aan jou!


​Kies je ervoor om je leven te laten beheersen door pijn?  Dan gaat de pijn alleen maar erger worden. Dit heb je zelf ongetwijfeld al gemerkt. De pijn wordt alleen maar erger naarmate het langer blijft duren wanneer je ouder wordt.


Had je minder pijn 6 maanden terug? Of 2 jaar terug? 5 jaar terug? Had je minder pijn als kind?


Het antwoord hierop is:


Ja. Maar dat weet jij natuurlijk als geen ander.


Voorkom dat de pijn erger wordt en plan een gesprek in. Wordt binnen 2 maanden pijnvrij.

Reserveer snel je plekje. Ik kan maximaal 5 mensen per maand behandelen. Daardoor zit ik regelmatig vol en zijn adviesgesprekken en behandelingen niet mogelijk.


Het gesprek kan telefonisch of bij mij op de praktijk in Elburg (tussen Harderwijk en Zwolle)

Voor wie is dit geschikt?

Voor mensen die van hun pijn af willen…


En hier tijd en energie in willen investeren.


Want het gaat niet vanzelf en zonder moeite. Dit is niet de fysio waar je 4 keer langs gaat voor een massagebehandelingen en oefeningen. Het vraagt inzet van jezelf, dit betekent dat je op mentaal en fysiek vlak aan het werk moet.


​We willen ons focussen op de oorzaak niet alleen op de symptomen. Dit kan heel simpel zijn. Door bijvoorbeeld een film te kijken of een boek hierover te lezen om je bewust te worden van de onderliggende oorzaken..


Soms krijg je oefeningen mee voor thuis, waarmee je bepaalde bewegingen die vooraf onmogelijk of zeer pijnlijk waren om te doen, weer langzaam kunt gaat opbouwen.


Door middel van een geringe belasting begin je de spieren weer te trainen en kun je na verloop van tijd de bewegingen weer maken en wat misschien wel het belangrijkste is dat het maken van deze beweging nu geen pijn meer doet. 


Wat nou als je al tientallen dokters of fysio’s hebt bezocht?

Of wat als je nog geen dokters en fysio’s hebt bezocht?


Het advies blijft hetzelfde:


Plan een gesprek in.


Want de Triggerpoint Reset Methode is de snelste manier om gegarandeerd van je pijn af te komen. Om je weer jong en vitaal te voelen. Om weer te bruisen van de energie. Om soepel te bewegen. Om je niet beperkt te voelen.

Dus kies voor de snelste weg, klik op de onderstaande button en plan een gesprek:

Reserveer snel je plekje. Ik kan maximaal 5 mensen per maand behandelen. Daardoor zit ik regelmatig vol en zijn adviesgesprekken en behandelingen niet mogelijk.


Het gesprek kan telefonisch of bij mij op de praktijk in Elburg (tussen Harderwijk en Zwolle)

Over Jan Willem

Mijn naam is Jan Willem van Deutekom. Ik heb jaren last gehad van rug-, schouder-, elle boog- en huidklachten. Daarnaast had ik ook last van spit, hernia en ischias. Dit leidde uiteindelijk tot een burn-out. Ik kwam maar niet van deze klachten af. Totdat ik de onderliggende oorzaken ging aanpakken.


Uiteindelijk ontdekte ik de Triggerpoint Reset Methode en hiermee kwam ik van al mijn klachten af. Vervolgens inspireerde mij dit om ook andere mensen van hun pijn af te helpen en zo is triggerpoint-reset.nl ontstaan.

​Veelgestelde vragen

​Wordt de Triggerpoint-reset methode vergoed door de zorgverzekering?

Wordt de Triggerpoint-reset methode vergoed door de zorgverzekering?


De behandelingen worden niet vergoed. Alleen nu wil ik jou een vraag stellen:


Wat is het alternatief?


Een leven lang last hebben van pijn?


Wil jij van je pijn af? Plan een gesprek in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

​Wat kost het?

​Het advies is geheel vrijblijvend.

Een extra losse behandeling kost 75 euro. Iedere situatie is uniek en elke pijnklacht heeft een andere geschiedenis. Sommige mensen ervaren al verlichting van hun pijn na het gratis gesprek. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig.

Tijdens het gesprek beoordeel ik jou situatie en ontdek je wat er nodig is om pijnvrij te worden.

Reserveer snel je plekje. Ik kan maximaal 5 mensen per maand behandelen. Daardoor zit ik regelmatig vol en zijn adviesgesprekken en behandelingen niet mogelijk.


Het gesprek kan telefonisch of bij mij op de praktijk in Elburg (tussen Harderwijk en Zwolle)

Copyright 2017, Company Name

Disclaimer

>